Koselig, vertikaldelt tomannsbolig i Bjørnevatn med romslige utearealer og gode lys- og solforhold!

Velkommen til Stull Hansens vei 46A! Boligen ligger i et rolig boligområde innerst i Stull Hansens vei i Bjørnevatn, med kort vei til turterreng, Bjørneparken idrettsanlegg, dagligvare, frisør og busstopp, samtidig som flere barnehager og nye Sandnes og Bjørnevatn skole ligger under 2 km unna, noe som gir muligheter for en effektiv hverdagslogistikk. Boligen ble betydelig oppgradert i 2012 med ny drenering, utskifting av vinduer og dører, etablering av bad- og vaskerom i kjeller, oppføring av nytt kjøkken, overflateoppgraderinger mv. Boligen har både en romslig terrasse og hage på sørsiden av huset med rom for mange aktiviteter og gode lys- og solforhold.

Interessenter bes om å lese salgsoppgaven nøye for nærmere beskrivelse av boligen.

Content retrieved from: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=188986464.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *